top of page

Privacy verklaring

We ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die je op onze website invoert, of ons op een andere manier verstrekt. We verzamelen niet gepersonaliseerde informatie om sessie-informatie te meten en te verzamelen zoals reactietijd van pagina's, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie, en methoden die worden gebruikt om de pagina te verlaten.

Wanneer je een transactie uitvoert op onze website, verzamelen we als onderdeel van het proces persoonlijke informatie die je ons verstrekt. Zoals je naam, adres en e-mailadres. Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de specifieke redenen die hierboven zijn vermeld.

We verzamelen niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

  1. Om de diensten te leveren en te exploiteren;

  2. Om contact te kunnen opnemen met onze bezoekers en gebruikers, met algemene of gepersonaliseerde dienstgerelateerde mededelingen en reclameboodschappen zoals een nieuwsbrief of e-mailberichten.

  3. Om te voldoen aan alle van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

 

Ons bedrijf wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan jou kunnen verkopen. Je gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com-applicaties van Wix.com. Ze slaan je gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.

We nemen mogelijk contact met je op om je updates over ons bedrijf te sturen, of andere essentiële zaken. Voor al deze doeleinden kunnen we contact met je opnemen via e-mail, telefoon en sms-berichten.

Wil je niet meer dat wij je gegevens verwerken? Neem dan contact met ons op via saskia@paulissencoaching.nl

We behouden ons het recht om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website zijn geplaatst. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we je hiervan op de hoogte stellen op deze plek, zodat je weet welke informatie we verzamelen, en hoe (en onder welke omstandigheden) we het eventueel gebruiken en/of openbaar maken. 

Wil je toegang tot persoonlijke informatie die we over je hebben, of deze corrigeren, wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op via saskia@paulissencoaching.nl

bottom of page