top of page

Workshop Vijf talen van de Liefde
Ontdek wat jouw liefdestaal is én leer ook de taal van je partner spreken. Zo weet je niet alleen hoe je het beste jouw liefde kunt tonen, maar heb je ook sneller door wanneer jouw partner jou laat zien dat hij of zij van je houdt.


Van 9 t/m 18 april 2022 is het Boekenweek. De 87e Boekenweek is een ode aan de eerste liefde. Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende. Een nieuwe wereld vol behoeften, driften en onzekerheden openbaart zich. Om woorden te geven aan dat warme gevoel, aan die verwarring en heimwee, wenden we ons telkens weer tot de dichters en de schrijvers.


Wat past hier beter bij dan een workshop over de liefde?! Relatiecoach Saskia Paulissen doet dit aan de hand van het boek De vijf talen van de liefde van de Amerikaanse relatiecoach Garry Chapman. Hij ontdekte dat er vijf manieren zijn waarop mensen in de liefde met elkaar communiceren.

Liefdestaal


  1. Positieve woorden

  2. Samen zijn

  3. Cadeaus krijgen

  4. Dienen

  5. Lichamelijk contact.


Wat is jouw liefdestaal? En spreken jij en je partner dezelfde taal? Je komt erachter tijdens deze leuke, herkenbare workshop!37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page